HOEDEN MAKEN IN TIJDEN VAN CORONA

HOEDEN MAKEN IN TIJDEN VAN CORONA

De contacten met mijn klanten mis ik zeer. Dan denk ik zowel aan mijn vaste klanten als mensen die spontaan op de stoep staan met een uitdagende vraag. Klanten uit alle windstreken die maken dat je voortdurend moet schakelen tussen Nederlands, Duits, Frans, dialect of Engels.


Het zat er weer aan te komen, maar toch. Zaterdag 11 december heb ik nog een mooie dag gehad in het atelier. Op zondag ging ik gedwongen dicht en dreigde voor weken te verdwijnen onder de kerstboom. Zeker ik loop veel mis maar prijs me ook gelukkig dat mijn familie gezond is.


Iedereen die mijn atelier kent weet hoe levendig het Jekerkwartier in Maastricht is. Nu is het stil, heel stil. Met de andere ondernemers uit de buurt is er minder contact en ik hoop van harte dat ze moed houden en hun zaken overeind blijven.


Het atelier is de afgelopen jaren gegroeid. Die groei is onder andere tot stand gekomen door het vertrouwen in de kwaliteit van mijn vakmanschap. Dat voelt goed en is voor mij een inspiratie om door te gaan. Ik gebruik deze periode om te werken aan nieuwe creaties.


Ik hoop jullie snel weer te ontmoeten in mijn atelier.


Blijf gezond!


Pauline

No Comments
Leave a Comment: