Vragen en antwoorden

Hoedenzaak Atelier Pauline  Vragen en antwoorden
Wat is mijn maat?

Het opmeten van uw hoofdmaat doet u door middel van  een textielcentimeter de omtrek van uw hoofd te meten. De textielcentimeter laat u dan een vingerdikte boven de oren en wenkbrauwen lopen. De gemeten aantal centimeters is dan de maat. Dus gemeten 57 cm = maat 57. Houdt u er rekening mee dat de meeste hoofddeksel de neiging hebben om te krimpen (warmte van uw hoofd veroorzaakt krimp), dus liever iets te groot dan te klein. De meeste artikelen lopen van maat 55 tot en met 62, of van small tot en met extra large.
maat 55 small – maat 56 small – maat 57 medium – maat 58 medium – maat 59 large – maat 60 large – maat 61 extra large – maat 62 extra large – maat 63 extra extra large – maat 64 extra extra large

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen € 6,95 (standaard verzending) of € 8,70 (aangetekende en verzekerde verzending) binnen Nederland en € 13,95 binnen de EU. U kunt kiezen voor verzekerde zending bij afrekenen.
Verzending naar andere landen op aanvraag.

Er zijn ook een aantal producten zonder verzendkosten; dat is dan op de betreffende productpagina vermeld.

Product retourneren

U kunt de aangekochte artikelen, binnen 14 dagen na ontvangst, aan ons retourneren.
Voorwaarde hierbij is dat de artikelen niet gebruikt/gedragen zijn.
Bij het retour sturen van producten zijn de door ons gemaakte verzendkosten en de door u gemaakte verzendkosten, voor het terugsturen, voor uw rekening.

Algemene voorwaarden

De creaties worden gemaakt in mijn prachtig atelier in het hartje van Maastricht. In deze omgeving kan de klant zich in alle rust oriënteren.

De klassieke entourage is geregeld het decor van modeshows.

Groepen worden stijlvol ontvangen voor een presentatie in combinatie met een high tea. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contact    Hoeden    Atelier