Het atelier -Hoedenzaak Atelier Pauline

Pauline Bisscheroux is een modiste

Pauline is een modiste, verschillende vakopleidingen vormen hiervoor de basis. In het atelier gaan creativiteit en vakmanschap hand in hand. De creativiteit is verdiept tijdens masterclasses van enkele belangrijke Europese ontwerpers. Door de jaren heen is een professioneel netwerk opgebouwd. Internationale ontwikkelingen worden via dit netwerk op de voet gevolgd.

 

De nadruk ligt op het ontwerpen van hoeden. Daarnaast verlaten ook unieke tassen en viltdesign de werkplaats.

De creaties van Pauline worden gemaakt in haar prachtige atelier in het hartje van Maastricht. De zaak is door de karakteristieke eigenschappen en ligging een unieke locatie waar de klant zich in alle rust kan oriënteren.

 

De klassieke entourage van het atelier is geregeld het decor van modeshows, fotoshoots en workshops.

 

Groepen worden stijlvol ontvangen voor een presentatie in combinatie met een high tea. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Op maat maken is vakwerk

Couture

Hoeden worden op maat en met de hand gemaakt. De mooie materialen worden bewerkt met verfijnde technieken. De hoed wordt afgestemd op de stijl en kleur van de kleding. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de gelegenheid.
Het maakt uit of de creatie wordt gemaakt voor een bruiloft, Prinsjesdag, haringparty, begrafenis of de Royal Ascot paardenraces. Klik hier voor een deel van de handmade collectie. Online wordt slechts een beperkte collectie getoond. In het atelier kunnen we maatwerk leveren, afhankelijk van maat en voorkeuren.

 

Bescherming van het hoofd is erg belangrijk voor uw gezondheid. UV straling is zeer schadelijk, het dragen van een hoofdeksel wordt aangeraden. Indien hoofdbedekking wordt gezocht in verband met gezondheidsredenen kunt u terecht. Samen zoeken wij een passende oplossing.

 

De levertijd is gemiddeld 4 weken maar afhankelijk van de drukte. Neem tijdig contact op! Hoeden kunnen worden opgestuurd. Prijzen zijn op aanvraag.

Volg Atelier Pauline
Contact Opnemen

Pauline Bisscheroux
Cortenstraat 1A
6211 HT Maastricht
+31 (0)6 15 62 14 05

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag 11.00 tot 18.00 uur
Zondag 13.00 tot 17.00 uur