Pauline Bisscheroux is een modiste

Creativiteit en vakmanschap gaan hand in hand. Verschillende vakopleidingen vormen de basis. De creativiteit is verdiept tijdens masterclasses van enkele belangrijke Europese ontwerpers. Door de jaren heen is een professioneel netwerk opgebouwd. Internationale ontwikkelingen worden via dit netwerk op de voet gevolgd.

De nadruk ligt op het ontwerpen van hoeden. Daarnaast verlaten ook unieke tassen en viltdesign de werkplaats.

De creaties worden gemaakt in mijn prachtig atelier in het hartje van Maastricht. In deze omgeving kan de klant zich in alle rust oriënteren.

De klassieke entourage is geregeld het decor van modeshows.

Groepen worden stijlvol ontvangen voor een presentatie in combinatie met een high tea. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Op maat maken is vakwerk

Couture

Hoeden worden op maat en met de hand gemaakt. De mooie materialen worden bewerkt met verfijnde technieken. De hoed wordt afgestemd op de stijl en kleur van de kleding. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de gelegenheid.
Het maakt uit of de creatie wordt gemaakt voor een bruiloft, Prinsjesdag, haringparty, begrafenis of de Royal Ascot paardenraces. Indien hoofdbedekking wordt gezocht in verband met gezondheidsredenen kunt u terecht. Samen zoeken wij een passende oplossing.

De levertijd is gemiddeld 4 weken maar afhankelijk van de drukte. Neem tijdig contact op! Hoeden kunnen worden opgestuurd. Prijzen zijn op aanvraag.

Volg Atelier Pauline
Contact Opnemen

STUUR EEN BERICHTJE OF BEL EVEN

Pauline Bisscheroux
Cortenstraat 1A
6211 HT Maastricht
+31 (0)6 15 62 14 05

Open: Dinsdag t/m zaterdag 11.00 tot 18.00 uur
Zondag 13.00 tot 17.00 uur