Van München naar Granada

Van München naar Granada

Op 22 april heeft Pauline in het Koetshuis van Kasteel Rijckholt een sprankelende show georganiseerd. Naast de hoeden zijn ook prachtige auto’s geshowd. Jo Andrien naast een goede bekende van Pauline ook verzamelaar van BMW’s uit de jaren 60/70 had prachtige exemplaren geparkeerd. De zon scheen alsof het al hoogzomer was.

In februari heeft Pauline Andalusië doorkruist. De bezoeken aan Cordoba en Granada diende als inspiratie voor een nieuwe serie hoeden. De show combineerde BMW met Spaanse sferen. Denkbeeldig werd een reis gemaakt van München naar Granada. München de bakermat van BMW. Granada de stad waaruit het huidige Spanje eind 15e eeuw werd geboren. De creaties van Pauline en de muziek volgde een denkbeeldig route. Halverwege de route werd Jo over zijn passie geïnterviewd. Na een gedegen car wash werd als klap op de vuurpijl de hoedenserie Granada gepresenteerd.

        

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.