Een hoed voor uw gezondheid

Een hoed voor uw gezondheid

De zon, begin mei, laat nu toch wel erg lang op zich wachten. Iedereen hoopt de zon weer vaak te zien en te kunnen gaan genieten van aangename warmte. Een van de belangrijkste eisen voor een geslaagde zomervakantie is weinig regen en veel zon. De zon heeft veel vrienden.

Zonneschijn heeft ook een keerzijde. Langdurig en onbeschermd verblijven in de zon verhoogd de kans op huidkanker aanmerkelijk. Vanaf je veertigste kun je daar sneller last van krijgen. Gevoeligheid voor zonlicht is ook genetisch bepaald. Daarnaast kan intensief gebruik van bepaalde medicijnen de huid veel gevoeliger maken. Omdat het hoofd het vaakst aan de zon wordt blootgesteld is het natuurlijk niet vreemd dat in het gezicht deze vervelende ziekte vaak wordt waargenomen.

Pauline heeft geregeld klanten over de vloer die in eerste instantie een hoed of pet zoeken voor een goede bescherming tegen de zon.

Pauline adviseert ter bescherming van de huid een hoed te dragen gemaakt van natuurlijke en lichte materialen. De hoed moet liefst een brede rand hebben en voldoende kunnen ventileren. Pauline zorgt natuurlijk dat u niet alleen met een ‘gezonde’ hoed naar buiten gaat maar ook met het model dat het beste bij u past.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.