Atelier Pauline tijdens Ladies Day ING

Atelier Pauline tijdens Ladies Day ING

Op 6 september heeft Pauline in Chateau de Raay te Baarlo een uniek event gepresenteerd. In aansluiting op een lezing van Jac van den Boogard zijn 130 gasten getrakteerd op een wervelende show.

Namens Pauline nam presentatrice Evelien Breukers het publiek bij de hand. De topmodellen legde vanaf de catwalk contact met het publiek. Diverse stijlen passeerde de revue. ING werd blij verrast door een serie hoeden geïnspireerd op de kernwaarden van het bedrijf. Pauline gaf een unieke demonstratie. Zij liet zien hoe in samenspraak met de klant een keuze wordt gemaakt voor een unieke en persoonlijke creatie.

De show werd in stijl afgesloten met hoedenontwerpen gemaakt in samenwerking met Christiaan Lagerwaard, couturier te Maastricht. Topstukken van zijn hand waren in combinatie met de hoeden van Pauline te zien tijdens de Grande Finale.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.