Pauline sprankelt op Connect Limburg

Pauline sprankelt op Connect Limburg

‘De kracht van Limburg’ was de titel van het grote netwerkevent georganiseerd door Connect Limburg op 23 februari.

Tijdens dit programma heeft couturier Christian Lagerwaard zijn voorjaarscollectie 2016 gepresenteerd. Atelier Pauline tekende voor een serie haardecoraties. De ontwerpen verwijzen naar de lente. De lente brengt nieuw leven en licht.

De creaties  laten de zon sprankelen op het hoofd van de draagster. Vandaar dat Pauline deze lijn ook Sprankel heeft genoemd.

De gebruikte materialen zijn pailletten en gekleurde glaskralen. De door Pauline toegepaste borduurtechniek wordt Broderie d’ Art genoemd. De kracht van Limburg is volgens Pauline het samengaan van kunst en vaardigheid.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.